Begejstret koncertanmeldelse fra GAFFA! Magnet Sky Release Tour er i gang!

https://gaffa.dk/anmeldelse/151969/anmeldelse-magnetisk-lydunivers-med-skyhoj-kvalitetsbarre/

“Klar konklusion: Nana Jacobi og det elektroniske udtryk er i den grad magnetisk” skriver GAFFA !

“Jacobis kæmpe fraseringer sikrer hårrejsende effekt. Det er under dette nummer uundgåeligt ikke at bevæges til fulde af en artist, der emmer af ægthed”

“tres minutters tiltrækningsseance”

“vi har altså at gøre med et band, der virkelig kommer ud over scenekanten på nærværende, ægte og kølig maner”

“nærværende og blæsen-omkuld sceneperformance fra Jacobi, Skott og Demant”

Nana Jacobi optræder ved Demokrati festival

Demokratifestivalen Demokratiets Genklang i Musikkens Hus i Aalborg, hvor Nana Jacobi spillede akustisk solokoncert, og deltog i en talk. Festivalen bød på et væld af talks, debat og koncerter med kunstnere som Pernille Rosendahl Lydmor Teitur og Lianne La Havas. De fem kunstnere på billedet afsluttede dagen med en talk om kunstens rolle i samfundet. En rolle der i øvrigt var rigt repræsenteret i programmet, hvor kunsten selv udfyldte en ligeså stor rolle som politkerne, debatterne etc. Således var programmet løbende fyldt med koncerter, udstillinger og kunstnere.
Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen sang med på Nana Jacobi’s sange og citerede sangteksterne på de sociale medier efterfølgende. Ministeren kunne også afsløre at albummet ‘Magnet Sky’ kører i rotation i ministerhjemmet.

Nana Jacobi indgår bookingsamarbejde med W.A.S. Entertainment

Nana Jacobi har ingået et samarbejde med den nye booking afdeling i W.A.S. Entertainment; W.A.S. Live! Booker Mikkel Wad Larsen vil fra november 2021 stå for al live booking af Nana Jacobi. Indtil da står fortsat Kaylee Wesley Pearson fra Happy Duck bag al booking.

Vinylhitlisten

Magnet Sky er strøget direkte ind på en 16. plads på den danske vinylhitliste.

Fem ❤❤❤❤❤ fra Politiken

Politiken smider fem hjerter efter Magnet Sky og skriver bl.a: “Jacobi er sådan lidt under radaren blevet noget af en kultfigur blandt dansk-poppens sanger-sangskrivere (…) Ambitiøs synthpoplyd og sange om sorgfugle og søsterskab, der på en helt anden måde kan gøre hende til en central skikkelse i dansk pop”.

Turnéafslutning i Vega 28. okt 2021!

MAGNET SKY release tour er flyttet fra marts til oktober. Turnéen afsluttes på et af Københavns absolut mest attraktive koncerthuse: Vega. Det sker 28. okt.

Med på scenen bringer Nana guitaristen Una Skott og Mads Demant styrer keys og elektronik.