FØRSTE SINGLE FRA STORT SOUNDTRACK UDE NU!

Fredag d. 12. august udkom sangen ‘Drømmenes Venteværelse’; en catchy, sensuel sensommersang, med stærk vokal, markant tekst og en elektronisk vuggende bund af synthbas og beats, med hint til kunstnere som Major Lazer, Tobias Rahim og Robyn. 

Hør sangen her https://orcd.co/droemmenesventevaerelse

Sangen røg direkte på både New Music Friday hos Spotify og New Music Daily hos Apple Music!

Drømmenes Venteværelse er første single fra Nana Jacobi, der står bag hele soundtracket til den nye, store TV-serie satsning ‘Elvira’, der kommer på Viaplay senere på året.

Nummeret er produceret af den unge, vilde, rising producer Mary K. a.k.a Kristoffer Søndergaard, som tilfører en frisk, dynamisk og ekstremt kompetent produktion til Nana Jacobi’s stærke stemme og powerfulde tekst. 

Tomas Høffding fra Who Made Who står bag den pumpende bas.