Nana Jacobi optræder ved Demokrati festival

Demokratifestivalen Demokratiets Genklang i Musikkens Hus i Aalborg, hvor Nana Jacobi spillede akustisk solokoncert, og deltog i en talk. Festivalen bød på et væld af talks, debat og koncerter med kunstnere som Pernille Rosendahl Lydmor Teitur og Lianne La Havas. De fem kunstnere på billedet afsluttede dagen med en talk om kunstens rolle i samfundet. En rolle der i øvrigt var rigt repræsenteret i programmet, hvor kunsten selv udfyldte en ligeså stor rolle som politkerne, debatterne etc. Således var programmet løbende fyldt med koncerter, udstillinger og kunstnere.
Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen sang med på Nana Jacobi’s sange og citerede sangteksterne på de sociale medier efterfølgende. Ministeren kunne også afsløre at albummet ‘Magnet Sky’ kører i rotation i ministerhjemmet.